Tipurile de masaj oferite

In salonul de masaj al centrului medical Medreflex Line puteti beneficia de urmatoarele tipuri de masaj:

 

Masajul de relaxare 

Pentru cei care desfasoara diverse activitati fizice solicitante, dar mai ales pentru cei care desfasoara o activitate intelectuala care presupune si un mare grad de sedentarism este recomandat masajul de relaxare. Masajul are in primul rand un efect relaxant si apoi unul antialgic (calmeaza durerea). El are efecte deosebit de benefice asupra organismului: imbunatateste circulatia cerebrala si prin aceasta stimuleaza memoria, imbunatateste starea generala a pacientului, reduce oboseala musculara, imbunatateste somnul, etc. Nu ezitati sa apelati la noi pentru un masaj de relaxare atunci cand va simtiti obositi fizic, extenuati psihic sau pur si simplu simtiti ca aveti nevoie de o deconectare!

 

Masajul de intretinere corporala

Aveti un serviciu sedentar sau unul foarte solicitant? Activitatea zilnica pe care o desfasurati implica efectuarea unor miscari repetitive cu anumite zone ale corpului (de ex. mai multe ore de munca la calculator pe zi, statul indelungat pe scaun)?. Aceste activitati de rutina pot duce in timp la deteriorarea anumitor structuri ale organismului si chiar la aparitia unor afectiuni cunoscute (cum ar fi sindromul de tunel carpian in cazul celor care petrec mult timp lucrand la calculator). Pentru a preveni aparitia unor astfel de afectiuni si pentru a le vindeca, salonul nostru de masaj va ofera un tip specific de masaj: masajul de intretinere corporala. Chiar si pentru persoanele care nu sufera de astfel de afectiuni, o sedinta de masaj de intretinere efectuata saptamanal  contribuie la refacerea metabolismului muscular normal si ajuta la mentinerea starii de sanatate si evitarea neplacerilor cauzate de regimul de munca si viata.

Masajul pentru varstnici

Varsta incepe sa-si spuna cuvantul? Aveti diverse probleme de sanatate, mai mult sau mai putin grave? Va miscati cu greutate, nu dormiti foarte bine sau simtiti ca va lipseste energia? Masajul pentru varstinici va poate ajuta cu adevarat! Acest tip de masaj este strict individualizat in sensul ca se aplica diferentiat, in functie de particularitatile fiecarei persoane in varsta care doreste sa benefizieze de sedinte de masaj. Totul se face sub stricta indrumare a unui medic din cadrul centrului nostru medical. Tehnicile de masaj folosite sunt asemanatoare cu cele executate in cazul adultilor, doar ca manevrele de masaj sunt aplicate mai bland si cu mai multa prudenta, tinand cont de starea de sanatate a persoanei tratate, de starea fizica, morfologica si functionala. De asemenea, este foarte importanta si starea sufleteasca a persoanei in cauza; de exemplu, celor care sufera de depresie li se aplica un tip special de masaj.

Masajul pentru sportivi

Acest tip de masaj se adreseaza in special celor care practica sportul de performanta. In acelasi timp, pot beneficia de masaj sportiv si cei care practica sportul ca metoda de mentinere a conditiei fizice. Salonul nostru de masaj ofera sportivilor din orice domeniu sedinte de masaj special concepute pentru cresterea performantei sportive, usurarea si grabirea perioadei de recuperare in urma efortului fizic crescut din timpul antrenamentelor si competitiilor propriu-zise, pentru asigurarea bunei pregatiri fizice a sportivilor inaintea competitiilor.

Centrul nostru de masaj este furnizorul de servicii de masaj sportiv pentru handbalistele Clubului Sportiv de Handbal feminin U-Jolidon Cluj.

Masajul medical antistres

Din pacate in zilele noastre majoritatea oamenilor sunt supusi unui stres excesiv si unui ritm de viata trepidant. Stresul este un factor de risc major in declansarea mai mult boli grave si poate produce modificari ireversibile la toate nivelurile organismului, perturbandu-i buna functionare. Daca simtiti acut efectele stresului, daca nu va puteti relaxa, odihni si nu va puteti bucura de viata, noi va oferim un antidot eficient si in acelasi timp extrem de placut: masajul antistres. In centrul nostru medical masajul antistres este completat de muzicoterapie, o metoda de tratament care are si ea un rol deosebit in ameliorarea starii psihice si fizice.
 

Masajul reflex (reflexoterapia)

Daca suferiti de anumite afectiuni, poate nu neaparat grave, dar suparatoare, si doriti sa incercati o metoda de vindecare diferita, care nu presupune consumul de medicamente sau alte interventii medicale, puteti apela cu incredere la masajul reflex.  Reflexoterapia, prin prelucrarea dupa anumite reguli a punctelor de pe suprafata corpului care au legatura cu terminatiile nervoase ale diverselor organe, cu o anumita intensitate si intr-o anumita ordine, duce la reechilibrarea organismului si repunerea lui pe traiectoria bunei functionari. Prin mecanismele sale de actiune asupra sistemului vascular, sistemului endocrin, sistemului excretor, nervos si metabolic, reflexoterapia este o metoda excelenta de tratament si de recuperare medicala, pe care v-o recomandam cu cea mai mare caldura pentru o gama larga de afectiuni.

Masajul de drenaj veno-limfatic

Fie ca doriti eliminarea toxinelor pentru a va detoxifia organismul si a a slabi, fie ca va preocupa reducerea colesterolului si cresterea imunitatii, puteti apela cu incredere la acest tip de masaj. Masajul de drenaj veno-limfatic are drept scop stimularea circulatiei de intoarcere in vasele limfatice. Ca urmare se realizeaza o mai buna evacuare a lichidelor in surplus din organism si o mai buna drenare a toxinelor. In salonul nostru de masaj, acest tip de masaj de drenaj veno-limfatic este combinat si cu miscarea - kinetoterapia, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate mai bune.

Va asteptam in salonul nostru de masaj din Cluj Napoca pentru sedinte de masaj binefacatoare, executate de profesionisti, sub indrumarea unor medici specialisti.

 

Home :: Despre salonul de masaj :: Masseuri :: Servicii de masaj :: Abonamente la masaj :: Contact :: English version
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line Cluj-Napoca